Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20007
Назва: Про методичний підхід щодо оцінки конкурентоспроможності продукції переробних підприємств АПК
Автори: Пантелєєв, В. Д.
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Пантелєєв В. Д. Про методичний підхід щодо оцінки конкурентоспроможності продукції переробних підприємств АПК. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2005. Т.9. Вип. 3(31). С. 3-7.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто загальні принципи оцінки конкурентоспроможності продукції. Запропоновано принципову схему аналізу й оцінки рівня конкурентоспроможності продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20007
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 3 (31).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2005_Vol. 9, No. 3-3-7.pdf394,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.