Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20069| Назва: | Удосконалення технології виробництва сирників в умовах ФОП «Берестова С.В.» м. Миколаїв | 
| Автори: | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник Shevchuk, Natalya, scientific director Лубова, О. | 
| Ключові слова: | сир кисломолочний сирник безглютенове борошно | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Бібліографічний опис: | Лубова О. Удосконалення технології виробництва сирників в умовах ФОП «Берестова С.В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 64 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | У даній кваліфікаційній роботі наведено удосконалення технології виробництва сирників за допомогою безглютенового борошна. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему продукту, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єкт дослідження: технологія виробництва сирників за допомогою безглютенового борошна. Предмет дослідження: сирники, їхній склад та особливості рецептури. Метою даної роботи є удосконалення технології виробництва сирників, а саме додавання борошна без глютену у рецептуру виготовлення. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умовних позначень, вступ, основну частину з 6 розділів з підрозділами, висновки, пропозиції, список використаних джерел та додатки. Робота містить 13 таблиць, 5 рисунків, 38 бібліографічних одиниць. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20069 | 
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Лубова_ОС181_2024.pdf | 551,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

