Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20074
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat, Ruslan, scientific director-
dc.contributor.authorМартинова, О.-
dc.date.accessioned2025-01-28T08:25:16Z-
dc.date.available2025-01-28T08:25:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМартинова О. Удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2024. 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20074-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена актуальному питанню: «Удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв». У роботі представлено 11 таблиць, 6 ілюстрацій та використано 54 джерела спеціалізованої, довідкової літератури й періодичних видань. Загальний обсяг становить 70 сторінок комп’ютерного тексту. Метою наших досліджень було удосконалення технології молочного десерту в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв. Для виконання поставленої мети виконували низку завдань: - обґрунтувати вибір інгредієнтів для створення рецептури молочного десерту підвищеної біологічної цінності; - розробити рецептуру та розрахувати харчову цінність готового продукту; - створити технологічну схему виробництва молочних десертів із зазначенням усіх етапів; - докладно описати кожен етап виробничого процесу, включаючи підготовку сировини, змішування інгредієнтів, пастеризацію, фасування та зберігання; - оцінити зовнішній вигляд, текстуру, смак та запах готового продукту; - розробити заходи контролю якості на кожному етапі виробництва; - визначити економічний ефект від впровадження технології. В ході роботи була вдосконалена технологія виробництва молочних десертів та розроблена рецептура молочного десерту підвищеної біологічної цінності. Було запропоновано, теоретично та експериментально представлено рецептуру низькокалорійного молочного десерту збагаченого концентратом сироваткових білків.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Мартинова_ОС181_2024.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.