Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20074
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Tribrat, Ruslan, scientific director | - |
dc.contributor.author | Мартинова, О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-28T08:25:16Z | - |
dc.date.available | 2025-01-28T08:25:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Мартинова О. Удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2024. 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20074 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена актуальному питанню: «Удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв». У роботі представлено 11 таблиць, 6 ілюстрацій та використано 54 джерела спеціалізованої, довідкової літератури й періодичних видань. Загальний обсяг становить 70 сторінок комп’ютерного тексту. Метою наших досліджень було удосконалення технології молочного десерту в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв. Для виконання поставленої мети виконували низку завдань: - обґрунтувати вибір інгредієнтів для створення рецептури молочного десерту підвищеної біологічної цінності; - розробити рецептуру та розрахувати харчову цінність готового продукту; - створити технологічну схему виробництва молочних десертів із зазначенням усіх етапів; - докладно описати кожен етап виробничого процесу, включаючи підготовку сировини, змішування інгредієнтів, пастеризацію, фасування та зберігання; - оцінити зовнішній вигляд, текстуру, смак та запах готового продукту; - розробити заходи контролю якості на кожному етапі виробництва; - визначити економічний ефект від впровадження технології. В ході роботи була вдосконалена технологія виробництва молочних десертів та розроблена рецептура молочного десерту підвищеної біологічної цінності. Було запропоновано, теоретично та експериментально представлено рецептуру низькокалорійного молочного десерту збагаченого концентратом сироваткових білків. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Мартинова_ОС181_2024.pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.