Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20074
Title: Удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв
Authors: Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник
Tribrat, Ruslan, scientific director
Мартинова, О.
Issue Date: 2024
Citation: Мартинова О. Удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2024. 70 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена актуальному питанню: «Удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв». У роботі представлено 11 таблиць, 6 ілюстрацій та використано 54 джерела спеціалізованої, довідкової літератури й періодичних видань. Загальний обсяг становить 70 сторінок комп’ютерного тексту. Метою наших досліджень було удосконалення технології молочного десерту в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв. Для виконання поставленої мети виконували низку завдань: - обґрунтувати вибір інгредієнтів для створення рецептури молочного десерту підвищеної біологічної цінності; - розробити рецептуру та розрахувати харчову цінність готового продукту; - створити технологічну схему виробництва молочних десертів із зазначенням усіх етапів; - докладно описати кожен етап виробничого процесу, включаючи підготовку сировини, змішування інгредієнтів, пастеризацію, фасування та зберігання; - оцінити зовнішній вигляд, текстуру, смак та запах готового продукту; - розробити заходи контролю якості на кожному етапі виробництва; - визначити економічний ефект від впровадження технології. В ході роботи була вдосконалена технологія виробництва молочних десертів та розроблена рецептура молочного десерту підвищеної біологічної цінності. Було запропоновано, теоретично та експериментально представлено рецептуру низькокалорійного молочного десерту збагаченого концентратом сироваткових білків.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20074
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Мартинова_ОС181_2024.pdf1,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.