Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20108
Назва: Підходи до формування системи управління конкурентоспроможністю підприємств
Автори: Гуренко, Т.О.
Пахомова, Т.М.
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Гуренко Т.О., Пахомова Т.М. Підходи до формування системи управління конкурентоспроможністю підприємств. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 1 (33). С. 10-18.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано підходи до управління конкуренто-спроможністю сільськогосподарських підприємств, визначено основоположні принципи формування системи управління можливостями та її взаємозв'язок із конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20108
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 1 (33).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2006-33-1-10-18.pdf341,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.