Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20136
Назва: Підприємництво в м’ясопродуктовому підкомплексі, економічні аспекти його становлення
Автори: Гримак, А.В.
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Гримак А.В. Підприємництво в м’ясопродуктовому підкомплексі, економічні аспекти його становлення. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 1 (33). С. 75-81.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз функціонування підприємств різних форм власності м’ясопродуктового комплексу в ринкових умовах. Подано шляхи розвитку цієї галузі відповідно до сучасних вимог.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20136
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 1 (33).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2006-33-1-75-81.pdf243,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.