Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20136
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГримак, А.В.-
dc.date.accessioned2025-01-30T11:08:17Z-
dc.date.available2025-01-30T11:08:17Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationГримак А.В. Підприємництво в м’ясопродуктовому підкомплексі, економічні аспекти його становлення. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 1 (33). С. 75-81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20136-
dc.description.abstractПроведено аналіз функціонування підприємств різних форм власності м’ясопродуктового комплексу в ринкових умовах. Подано шляхи розвитку цієї галузі відповідно до сучасних вимог.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПідприємництво в м’ясопродуктовому підкомплексі, економічні аспекти його становленняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 1 (33).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2006-33-1-75-81.pdf243,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.