Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20136
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гримак, А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-30T11:08:17Z | - |
dc.date.available | 2025-01-30T11:08:17Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Гримак А.В. Підприємництво в м’ясопродуктовому підкомплексі, економічні аспекти його становлення. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 1 (33). С. 75-81. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20136 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз функціонування підприємств різних форм власності м’ясопродуктового комплексу в ринкових умовах. Подано шляхи розвитку цієї галузі відповідно до сучасних вимог. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Підприємництво в м’ясопродуктовому підкомплексі, економічні аспекти його становлення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 1 (33). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1-2006-33-1-75-81.pdf | 243,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.