Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20136
Назва: | Підприємництво в м’ясопродуктовому підкомплексі, економічні аспекти його становлення |
Автори: | Гримак, А.В. |
Дата публікації: | 2006 |
Бібліографічний опис: | Гримак А.В. Підприємництво в м’ясопродуктовому підкомплексі, економічні аспекти його становлення. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 1 (33). С. 75-81. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз функціонування підприємств різних форм власності м’ясопродуктового комплексу в ринкових умовах. Подано шляхи розвитку цієї галузі відповідно до сучасних вимог. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20136 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 1 (33). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1-2006-33-1-75-81.pdf | 243,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.