Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20169
Назва: Сучасний стан і напрямки покращення роботи заготівельних пунктів
Автори: Гуров, І.Г.
Gurov, I. G.
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Гуров І.Г. Сучасний стан і напрямки покращення роботи заготівельних пунктів. Вісник аграрної науки Причорномор’я. 2005. Вип. 4(32). С. 110-114.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто питання роботи заготівельних пунктів Миколаївської області за 2000-2004 роки. Подано інформацію про динаміку кількості заготівельних пунктів, об’ємів закупівель сільськогосподарської продукції. Пропонуються напрямки покращення їх роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20169
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 4 (32).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2005-32-4-110-114.pdf207,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.