Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20201
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВойтюк, В.Д.-
dc.contributor.authorДенисенко, М.І.-
dc.contributor.authorDenisenko, М.-
dc.date.accessioned2025-01-30T13:23:53Z-
dc.date.available2025-01-30T13:23:53Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationВойтюк В.Д., Денисенко М.І. Забезпечення безпеки продуктів харчування на основі сучасних методів технічного сервісу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 1 (33). С. 225-232.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20201-
dc.description.abstractСучасне технічне обслуговування безпеки продуктів харчування виконується за допомогою інфрачервоних термометрів і металодетекторів. Це дозволяє виконувати роботи різних ступенів складності.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЗабезпечення безпеки продуктів харчування на основі сучасних методів технічного сервісуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 1 (33).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2006-33-1-225-232.pdf274,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.