Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20201
Назва: Забезпечення безпеки продуктів харчування на основі сучасних методів технічного сервісу
Автори: Войтюк, В.Д.
Денисенко, М.І.
Denisenko, М.
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Войтюк В.Д., Денисенко М.І. Забезпечення безпеки продуктів харчування на основі сучасних методів технічного сервісу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 1 (33). С. 225-232.
Короткий огляд (реферат): Сучасне технічне обслуговування безпеки продуктів харчування виконується за допомогою інфрачервоних термометрів і металодетекторів. Це дозволяє виконувати роботи різних ступенів складності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20201
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 1 (33).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2006-33-1-225-232.pdf274,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.