Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20201
Назва: | Забезпечення безпеки продуктів харчування на основі сучасних методів технічного сервісу |
Автори: | Войтюк, В.Д. Денисенко, М.І. Denisenko, М. |
Дата публікації: | 2006 |
Бібліографічний опис: | Войтюк В.Д., Денисенко М.І. Забезпечення безпеки продуктів харчування на основі сучасних методів технічного сервісу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 1 (33). С. 225-232. |
Короткий огляд (реферат): | Сучасне технічне обслуговування безпеки продуктів харчування виконується за допомогою інфрачервоних термометрів і металодетекторів. Це дозволяє виконувати роботи різних ступенів складності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20201 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 1 (33). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1-2006-33-1-225-232.pdf | 274,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.