Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20201
Title: Забезпечення безпеки продуктів харчування на основі сучасних методів технічного сервісу
Authors: Войтюк, В.Д.
Денисенко, М.І.
Denisenko, М.
Issue Date: 2006
Citation: Войтюк В.Д., Денисенко М.І. Забезпечення безпеки продуктів харчування на основі сучасних методів технічного сервісу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 1 (33). С. 225-232.
Abstract: Сучасне технічне обслуговування безпеки продуктів харчування виконується за допомогою інфрачервоних термометрів і металодетекторів. Це дозволяє виконувати роботи різних ступенів складності.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20201
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 1 (33).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1-2006-33-1-225-232.pdf274,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.