Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20201
Title: | Забезпечення безпеки продуктів харчування на основі сучасних методів технічного сервісу |
Authors: | Войтюк, В.Д. Денисенко, М.І. Denisenko, М. |
Issue Date: | 2006 |
Citation: | Войтюк В.Д., Денисенко М.І. Забезпечення безпеки продуктів харчування на основі сучасних методів технічного сервісу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 1 (33). С. 225-232. |
Abstract: | Сучасне технічне обслуговування безпеки продуктів харчування виконується за допомогою інфрачервоних термометрів і металодетекторів. Це дозволяє виконувати роботи різних ступенів складності. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20201 |
Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 1 (33). |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1-2006-33-1-225-232.pdf | 274,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.