Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20382
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.authorKoval, Ol'ha-
dc.date.accessioned2025-02-06T09:21:28Z-
dc.date.available2025-02-06T09:21:28Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationКоваль О.А. Особливості формування м’ясності свиней різних поєднань. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006.Вип. 3 (36), Т. 2. С. 94-98.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20382-
dc.description.abstractВикладено результати порівняльного аналізу динаміки окремих промірів туші, що характеризують особливості формування м’ясності свиней червоно-поясної спеціалізованої лінії,+ великої білої породи та їх породно-лінійних гібридів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОсобливості формування м’ясності свиней різних поєднаньuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 3 (36). - Т. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2006_36-94-98.pdf430,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.