Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20382
Назва: | Особливості формування м’ясності свиней різних поєднань |
Автори: | Коваль, Ольга Анатольевна Koval, Ol'ha |
Дата публікації: | 2006 |
Бібліографічний опис: | Коваль О.А. Особливості формування м’ясності свиней різних поєднань. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006.Вип. 3 (36), Т. 2. С. 94-98. |
Короткий огляд (реферат): | Викладено результати порівняльного аналізу динаміки окремих промірів туші, що характеризують особливості формування м’ясності свиней червоно-поясної спеціалізованої лінії,+ великої білої породи та їх породно-лінійних гібридів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20382 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 3 (36). - Т. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UBSRAS_2006_36-94-98.pdf | 430,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.