Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20382
Title: Особливості формування м’ясності свиней різних поєднань
Authors: Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Ol'ha
Issue Date: 2006
Citation: Коваль О.А. Особливості формування м’ясності свиней різних поєднань. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006.Вип. 3 (36), Т. 2. С. 94-98.
Abstract: Викладено результати порівняльного аналізу динаміки окремих промірів туші, що характеризують особливості формування м’ясності свиней червоно-поясної спеціалізованої лінії,+ великої білої породи та їх породно-лінійних гібридів.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20382
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 3 (36). - Т. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UBSRAS_2006_36-94-98.pdf430,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.