Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20383
Назва: | Фізико-хімічні показники якості м’яса свиней великої білої породи різних генотипів |
Автори: | Манько, О.А. Троцький, М.Я. |
Дата публікації: | 2006 |
Бібліографічний опис: | Манько О.А., Троцький М.Я. Фізико-хімічні показники якості м’яса свиней великої білої породи різних генотипів. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006.Вип. 3 (36), Т. 2. С. 99-102. |
Короткий огляд (реферат): | Розглядаються результати порівняльного вивчення якості м’яса свиней великої білої породи різних генотипів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20383 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 3 (36). - Т. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UBSRAS_2006_36-99-102.pdf | 325,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.