Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20541
Назва: | Методичні основи дослідження розвитку функціонування продовольчого ринку |
Інші назви: | Methods of research on food market functioning development |
Автори: | Юрченко, А.Ю. Yurchenko, A.Y. |
Дата публікації: | 2007 |
Бібліографічний опис: | Юрченко А.Ю. Методичні основи дослідження розвитку функціонування продовольчого ринку. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 137-143. |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлено методичні підходи до оцінки розвитку функціонування продовольчого ринку. Запропоновано систему і узагальнюючі показники, що формують тенденцію розвитку ринкових процесів усередині системи на будь-якому її сегменті. / The methods of evaluating the functioning development of the food market have been studied. The system and general indices forming the tendency of the market processes development inside the system at any of its segments have been suggested. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20541 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UBlSRAS_2007_39-137-143.pdf | 406,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.