Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20648
Назва: Зміни хімічного складу люцерни залежно від сортового фактору за умов суходолу чорноземів південних
Інші назви: Changes of chemical composition of alfalfa depending on of high quality factor at terms of dry earthof black earths south
Автори: Антипова, Лідія Климівна
Antipova, Lidiya
Савченко, І. М.
Savchenko, I. M.
Макарова, Галина Анатоліївна
Makarova, Galina
Печена, Г. В.
Pechena, G. V.
Кравченко, О. В.
Kravchenko, O. V.
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Антипова Л. К., Савченко І. М., Макарова Г. А., Печена Г. В., Кравченко О. В. Зміни хімічного складу люцерни залежно від сортового фактору за умов суходолу чорноземів південних. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 2 (40). С. 228-233.
Короткий огляд (реферат): Визначено хімічний склад окремих сортів люцерни. Встановлено, що вміст основних поживних речовин в рослинах культури знаходиться в межах оптимального для годівлі тварин. /The chemical composition separate sort Lucerne's is determined. It is installed that contents of the main nutrients in plants of the culture is found within optimum for nursing animal.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20648
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 2 (40).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2007_40-228-233.pdf218,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.