Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20648
Title: | Зміни хімічного складу люцерни залежно від сортового фактору за умов суходолу чорноземів південних |
Other Titles: | Changes of chemical composition of alfalfa depending on of high quality factor at terms of dry earthof black earths south |
Authors: | Антипова, Лідія Климівна Antipova, Lidiya Савченко, І. М. Savchenko, I. M. Макарова, Галина Анатоліївна Makarova, Galina Печена, Г. В. Pechena, G. V. Кравченко, О. В. Kravchenko, O. V. |
Issue Date: | 2007 |
Citation: | Антипова Л. К., Савченко І. М., Макарова Г. А., Печена Г. В., Кравченко О. В. Зміни хімічного складу люцерни залежно від сортового фактору за умов суходолу чорноземів південних. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 2 (40). С. 228-233. |
Abstract: | Визначено хімічний склад окремих сортів люцерни. Встановлено, що вміст основних поживних речовин в рослинах культури знаходиться в межах оптимального для годівлі тварин. /The chemical composition separate sort Lucerne's is determined. It is installed that contents of the main nutrients in plants of the culture is found within optimum for nursing animal. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20648 |
Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 2 (40). |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
UBSRAS_2007_40-228-233.pdf | 218,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.