Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2067
Title: | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila Назаренко, Інна Валеріївна Назаренко, Инна Валериевна Nazarenko, Inna |
Keywords: | Продуктовий розрахунок виготовлення ковбас Розрахунок сировини готова продукція виробництво дитячих консервів Розрахунок допоміжної сировини переробка риби |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних робіт студентами спеціальності 8.09010201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". Модуль 1 / уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 43 с. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2067 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiini tekhnolohii pererobky.pdf | 429,83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.