Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2067
Title: Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Keywords: Продуктовий розрахунок
виготовлення ковбас
Розрахунок сировини
готова продукція
виробництво дитячих консервів
Розрахунок допоміжної сировини
переробка риби
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних робіт студентами спеціальності 8.09010201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". Модуль 1 / уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 43 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2067
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiini tekhnolohii pererobky.pdf429,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.