Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2067
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Стриха, Людмила Александровна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Інна Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Инна Валериевна | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, Inna | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-09T09:05:01Z | - |
dc.date.available | 2017-06-09T09:05:01Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних робіт студентами спеціальності 8.09010201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". Модуль 1 / уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 43 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2067 | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | Продуктовий розрахунок | ru |
dc.subject | виготовлення ковбас | ru |
dc.subject | Розрахунок сировини | ru |
dc.subject | готова продукція | ru |
dc.subject | виробництво дитячих консервів | ru |
dc.subject | Розрахунок допоміжної сировини | ru |
dc.subject | переробка риби | ru |
dc.title | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва | ru |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiini tekhnolohii pererobky.pdf | 429,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.