Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2067
Назва: Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Ключові слова: Продуктовий розрахунок
виготовлення ковбас
Розрахунок сировини
готова продукція
виробництво дитячих консервів
Розрахунок допоміжної сировини
переробка риби
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних робіт студентами спеціальності 8.09010201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". Модуль 1 / уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 43 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2067
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiini tekhnolohii pererobky.pdf429,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.