Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20696
Title: | Особливості розвитку ринку хлібобулочних виробів в Україні |
Other Titles: | Features of bakery goods market in Ukraine |
Authors: | Лазебна, І.В. Lazebna, I.V. |
Issue Date: | 2007 |
Citation: | Лазебна І.В. Особливості розвитку ринку хлібобулочних виробів в Україні. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 3 (42). Т. 1 : Україна – сільське господарство – СОТ: теорія і практика : міжнар. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 26-28 вересня 2007 р.). С. 135-140. |
Abstract: | У статті розглядаються параметри розвитку та динаміка змін харчової промисловості, а саме – ринок хлібобулочних виробів,який є і буде одним із найважливіших повсякденних продуктів харчування./The article is devoted to the parameters of development and dynamics of changes in the food-processing industry, namely the market of baked products that are considered to be one of the major daily food stuffs. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20696 |
Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 3 (42). - Т. 1 : Україна - сільське господарство - СОТ: теорія і практика : матеріали міжнар. наук.-практич. конференції (м. Миколаїв, 26-28 вересня 2007 р.) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
UBlSRAS_2007_42_3_1-135-140.pdf | 307,55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.