Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20696
Title: Особливості розвитку ринку хлібобулочних виробів в Україні
Other Titles: Features of bakery goods market in Ukraine
Authors: Лазебна, І.В.
Lazebna, I.V.
Issue Date: 2007
Citation: Лазебна І.В. Особливості розвитку ринку хлібобулочних виробів в Україні. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 3 (42). Т. 1 : Україна – сільське господарство – СОТ: теорія і практика : міжнар. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 26-28 вересня 2007 р.). С. 135-140.
Abstract: У статті розглядаються параметри розвитку та динаміка змін харчової промисловості, а саме – ринок хлібобулочних виробів,який є і буде одним із найважливіших повсякденних продуктів харчування./The article is devoted to the parameters of development and dynamics of changes in the food-processing industry, namely the market of baked products that are considered to be one of the major daily food stuffs.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20696
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 3 (42). - Т. 1 : Україна - сільське господарство - СОТ: теорія і практика : матеріали міжнар. наук.-практич. конференції (м. Миколаїв, 26-28 вересня 2007 р.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UBlSRAS_2007_42_3_1-135-140.pdf307,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.