Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20696
Назва: Особливості розвитку ринку хлібобулочних виробів в Україні
Інші назви: Features of bakery goods market in Ukraine
Автори: Лазебна, І.В.
Lazebna, I.V.
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Лазебна І.В. Особливості розвитку ринку хлібобулочних виробів в Україні. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 3 (42). Т. 1 : Україна – сільське господарство – СОТ: теорія і практика : міжнар. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 26-28 вересня 2007 р.). С. 135-140.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються параметри розвитку та динаміка змін харчової промисловості, а саме – ринок хлібобулочних виробів,який є і буде одним із найважливіших повсякденних продуктів харчування./The article is devoted to the parameters of development and dynamics of changes in the food-processing industry, namely the market of baked products that are considered to be one of the major daily food stuffs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20696
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 3 (42). - Т. 1 : Україна - сільське господарство - СОТ: теорія і практика : матеріали міжнар. наук.-практич. конференції (м. Миколаїв, 26-28 вересня 2007 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBlSRAS_2007_42_3_1-135-140.pdf307,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.