Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2107
Назва: Стандартизація продукції та послуг
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Гроза, Варвара Ігорівна
Гроза, Варвара Игоревна
Groza, Varvara
Ключові слова: Стандартизація
Національна система стандартизації
Органи та служби стандартизації
види стандартів
Система показників якості
Визначення рівня якості
Функції служб якості
якість товарів і послуг
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Стріха Л. О. Стандартизація продукції та послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха, І. В. Назаренко, В. І. Гроза. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 80 с.
Короткий огляд (реферат): У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2107
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
standartyzatsiya.pdf570,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.