Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2115
Назва: Технологія виробництва продукції тваринництва
Автори: Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Ol'ha
Ключові слова: розведення сільськогосподарських тварин
зоотехнічна оцінка
Основи годівлі сільськогосподарських тварин
виробництво молока і яловичини
Молочна продуктивність корів
М’яснапродуктивність
Технологія виробництва свинини
Яєчна продуктивність курей
потреби господарства в робочих конях
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних робіт та самостійної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 43 с.
Короткий огляд (реферат): У вирішенні продовольчої проблеми важливим є підвищення рівня ведення тваринництва, рослинництва та інших галузей агропромислового комплексу. За останнє десятиріччя відбулися зміни у технології виробництва продукції тваринництва на базі зрослого рівня інтенсифікації, спеціалізації та концентрації виробництва. У вирішенні цих завдань виключної важливості набувають професійний рівень підготовки фахівців, ефективність використання ними у практичній роботі знань з виробництва продукції тваринництва. Систему знань з цих питань студенти отримують при вивченні курсу «Технологія виробництва продукції тваринництва», який є базовим для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 – «Менеджмент». В системі підготовки фахівців з економічних спеціальностей дисципліна «Технологія виробництва продукції тваринництва» є теоретичною основою для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока, вовни, яєць та інших видів тваринницької продукції, а також для впровадження заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2115
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_tvarynnytstva.pdf508,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.