Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2115
Назва: | Технологія виробництва продукції тваринництва |
Автори: | Патрєва, Людмила Семенівна Патрева, Людмила Семеновна Patreva, Ludmila Коваль, Ольга Анатоліївна Коваль, Ольга Анатольевна Koval, Ol'ha |
Ключові слова: | розведення сільськогосподарських тварин зоотехнічна оцінка Основи годівлі сільськогосподарських тварин виробництво молока і яловичини Молочна продуктивність корів М’яснапродуктивність Технологія виробництва свинини Яєчна продуктивність курей потреби господарства в робочих конях |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних робіт та самостійної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 43 с. |
Короткий огляд (реферат): | У вирішенні продовольчої проблеми важливим є підвищення рівня ведення тваринництва, рослинництва та інших галузей агропромислового комплексу. За останнє десятиріччя відбулися зміни у технології виробництва продукції тваринництва на базі зрослого рівня інтенсифікації, спеціалізації та концентрації виробництва. У вирішенні цих завдань виключної важливості набувають професійний рівень підготовки фахівців, ефективність використання ними у практичній роботі знань з виробництва продукції тваринництва. Систему знань з цих питань студенти отримують при вивченні курсу «Технологія виробництва продукції тваринництва», який є базовим для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 – «Менеджмент». В системі підготовки фахівців з економічних спеціальностей дисципліна «Технологія виробництва продукції тваринництва» є теоретичною основою для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока, вовни, яєць та інших видів тваринницької продукції, а також для впровадження заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2115 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_tvarynnytstva.pdf | 508,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.