Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2118
Назва: | Зберігання та контроль якості кормів |
Автори: | Кравченко, Олена Олександрівна Кравченко, Елена Александровна Kravchenko, Helen |
Ключові слова: | якість корму Якість зеленої маси поживність силосу проби корму проби грубих кормів проби концентрованих кормів зелений корм Органолептична оцінка силосу оцінка сінажу |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. О. О. Кравченко. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 96 с. |
Короткий огляд (реферат): | Якість зеленої маси доцільно контролювати протягом всього періоду використання. Основний показник якості – вміст сухої речовини та її склад. У міру росту в рослинах визначають вміст протеїну, білка, нітратів, нітритів, каротину та деякі інші показники. При заготівлі грубих кормів основну увагу приділяють вологості маси. У разі закладання в скирти або сховища маси з підвищеною вологістю в кормах розвиваються плісеневі гриби та інші мікроорганізми, що призводить до накопичення в них мікотоксинів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2118 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zberihannya_ta_kontrol_yakosti_kormiv.pdf | 789,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.