Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р.) Миколаїв : МНАУ, 2025. 151 с.


Результати можуть бути використані для подальших досліджень, формування наукових ідей.


Голова та співголова оргкомітету:


Шебанін В.С. – ректор Миколаївського національного аграрного університету, д-р техн.наук, професор, академік НААН України, академік НАН ВО України


Шебаніна О.В. – д-р екон.наук, професор, декан факультету менеджменту МНАУ


Члени оргкомітету:


Червен І.І. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Банєва І.О. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Іваненко Т.Я. – канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Петрова О.І. – канд. с.-г. наук., доцент завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій


Павлюк С.І. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Кушнірук В.С. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Секретар оргкомітету:


Задорожня А.А. – ст. лаборант кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 60
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Рослинне харчуванняЄмець, А.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Вітчизняний досвід формування і розвитку мережевих ресторанних об’єднаньНяглова, М.
2025Інтеграція міжнародних стандартів у систему управління якістю та безпечністю харчових продуктівШикіна, О.В., науковий керівник; Гаталяк, О.; Ганич, Н.
2025Особливості зеленого та цифрового переходу у туризмі ЄвропиМихайлюк, О.
2025Аромамаркетинг в готельному бізнесіПавлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk, Svitlana, scientific director; Марцинюк, К.
2025Розвиток еко–готелей в Україні: сучасні тенденціїСтамат, Вікторія Михайлівна, науковий керівник; Stamat, Viktoriia, scientific director; Хортів, К.
2025Використання маркетингових інновацій для розвитку готельного бізнесу в УкраїніСтамат, Вікторія Михайлівна, науковий керівник; Stamat, Viktoriia, scientific director; Хомченко, А.
2025Екотуризм та сучасні тенденціїГарбар, Галина Анатоліївна, науковий керівник; Harbar, Halina, scientific director; Міхалькова, Д.
2025Аналіз відгуків туристів у готельній мережі HYATTШикіна, О.В., науковий керівник; Суханова, С.
2025Вплив інтер'єру на імідж і конкурентоспроможність готелюШикіна, О.В., науковий керівник; Беседа, О.
2025Розвиток брендингу туристичних дестинацій в УкраїніСтамат, Вікторія Михайлівна; Stamat, Viktoriia
2025Міжнародний досвід організації роботи мотелівШикіна, О.В., науковий керівник; Фісенко, О.
2025Сутність та значення інноваційних технологій в готельній індустріїШикіна, Ольга, науковий керівник; Коробчук, Р.
2025Досвід європейського союзу щодо адаптивного повторного використання будівель культурної спадщиниПавлюк, Світлана Іванівна; Pavlуuk, Svitlana
2025Нові формати обслуговування клієнтів у готельноресторанному бізнесіОлійник, Тетяна Георгіївна; Oleynik, Tatyana
2025Роль транспортної інфраструктури та логістики у туризмі та готельно-ресторанному бізнесіКорсак, Р.; Гуштан, Т.
2025Екологічна відповідальність як новий тренд у готельноресторанному бізнесіБанєва, Ірина Олексіївна; Baneva, Irina
2025Вплив транскордонної транспортної логістики на розвиток міжнародної готельної індустріїКорсак, Р.
2025Економічна ефективність інвестицій у розвиток інфраструктури готельно-ресторанного бізнесуОлійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник; Oleynik, Tatyana, scientific director; Орешко, К.
2025Управління якістю послуг як фактор конкурентоспроможності підприємствКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Морозова, А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 60