Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21343| Назва: | Управління якістю послуг як фактор конкурентоспроможності підприємств |
| Автори: | Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник Kushniruk Viktor, scientific director Морозова, А. |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Морозова А. Управління якістю послуг як фактор конкурентоспроможності підприємств. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 39-40. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21343 |
| Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025 Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2025 збрник ГРС-39-40.pdf | 142,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.