Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21401
Назва: Інтеграція міжнародних стандартів у систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Автори: Шикіна, О.В., науковий керівник
Гаталяк, О.
Ганич, Н.
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Гаталяк О., Ганич Н. Інтеграція міжнародних стандартів у систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 97-98.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21401
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025 збрник ГРС-97-98.pdf142,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.