Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21313
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Курепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kurepin, Vyacheslav, scientific director | - |
dc.contributor.author | Піндера, Микола Володимирович | - |
dc.contributor.author | Pindera, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-08T09:22:07Z | - |
dc.date.available | 2025-05-08T09:22:07Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Піндера М. В. Оцінка ефективності роботи персоналу готельного бізнесу. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 24-26. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21313 | - |
dc.description.abstract | Основна мета діяльності Готельних підприємств, це надання послуг максимально високої якості. Якщо бізнес ставить високий рівень реалізації поставлених цілей, він настільки же ефективно буде ставитися до надання послуг. Готель - це живий організм, де співробітники цілодобово виконують свої обов'язки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The main goal of the Hotel enterprises is to provide services of the highest quality. If the business sets a high level of implementation of the set goals, it will be just as effective in providing services. The hotel is a living organism, where employees perform their duties around the clock. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | висока якість | uk_UA |
dc.subject | клієнти | uk_UA |
dc.subject | оцінка роботи | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | high quality | uk_UA |
dc.subject | clients | uk_UA |
dc.subject | performance evaluation | uk_UA |
dc.subject | hotel | uk_UA |
dc.subject | hotel business | uk_UA |
dc.title | Оцінка ефективності роботи персоналу готельного бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluating the effectiveness of hotel staff | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2025 збрник ГРС-26-27.pdf | 108,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.