Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21337
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шикіна, Ольга, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Заваленко, А. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-08T11:55:52Z | - |
dc.date.available | 2025-05-08T11:55:52Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Заваленко А. Особливості надання послуг у чотиризіркових готелях. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 18-20. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21337 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Особливості надання послуг у чотиризіркових готелях | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2025 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2025 збрник ГРС-18-20.pdf | 148,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.