Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21337
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШикіна, Ольга, науковий керівник-
dc.contributor.authorЗаваленко, А.-
dc.date.accessioned2025-05-08T11:55:52Z-
dc.date.available2025-05-08T11:55:52Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЗаваленко А. Особливості надання послуг у чотиризіркових готелях. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 18-20.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21337-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОсобливості надання послуг у чотиризіркових готеляхuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025 збрник ГРС-18-20.pdf148,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.