Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21337
Title: Особливості надання послуг у чотиризіркових готелях
Authors: Шикіна, Ольга, науковий керівник
Заваленко, А.
Issue Date: 2025
Citation: Заваленко А. Особливості надання послуг у чотиризіркових готелях. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 18-20.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21337
Appears in Collections:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2025 збрник ГРС-18-20.pdf148,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.