Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21419
Title: Сенсорна сумісність вин та інших напоїв з кулінарними рибними стравами та морепродуктами
Authors: Філь, М.
Issue Date: 2025
Citation: Філь М. Сенсорна сумісність вин та інших напоїв з кулінарними рибними стравами та морепродуктами. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 129-131.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21419
Appears in Collections:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2025 збрник ГРС-129-131.pdf166,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.