Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21448
Назва: Інноваційні підходи до виробництва свинини
Автори: Колісник, О. І.
Прудніков, В. Г.
Дидикіна, А. І.
Бойко, К. К.
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Колісник О. І., Прудніков В. Г., Дидикіна А. І., Бойко К. К. Інноваційні підходи до виробництва свинини. Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва : матеріали доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції із міжнародною участю, м. Миколаїв, 23-24 квітня 2025 р. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 25-26.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21448
Розташовується у зібраннях:Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-23-24-04-25-25-26.pdf289,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.