Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21448
Title: Інноваційні підходи до виробництва свинини
Authors: Колісник, О. І.
Прудніков, В. Г.
Дидикіна, А. І.
Бойко, К. К.
Issue Date: 2025
Citation: Колісник О. І., Прудніков В. Г., Дидикіна А. І., Бойко К. К. Інноваційні підходи до виробництва свинини. Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва : матеріали доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції із міжнародною участю, м. Миколаїв, 23-24 квітня 2025 р. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 25-26.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21448
Appears in Collections:Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва - 2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnyk-tez-23-24-04-25-25-26.pdf289,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.