Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21543
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПономаренко, Наталя Григорівна-
dc.contributor.authorPonomarenko, Natalia-
dc.date.accessioned2025-05-21T06:49:20Z-
dc.date.available2025-05-21T06:49:20Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПономаренко Н. Г. Змішане навчання: розвиток гнучких навичок. Матеріали Причорноморської науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу Миколаївського національного аграрного університету, (м. Миколаїв, 16 квітня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 25-28.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21543-
dc.description.abstractThe peculiarities of developing students' soft skills in the context of blended learning format development are relevant in the modern educational sphere due to rapid digitalisation and changes in the labour market. The study focuses on analysing the effectiveness of blended learning as a method of developing critical skills. The recommendations aim to optimise blended learning to develop soft skills that will help prepare students for the dynamic conditions of the modern labour market. The main prospects for developing blended learning are described, and recommendations for its optimal use in educational institutions are proposed.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectcognitive abilitiesuk_UA
dc.subjectinteractive platformsuk_UA
dc.subjectactivity-based approachuk_UA
dc.subjectinteractive learninguk_UA
dc.subjectgeneric competencesuk_UA
dc.titleЗмішане навчання: розвиток гнучких навичокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Причорноморська науково-практична конференція професорсько-викладацького складу Миколаївського національного аграрного університету (Факультет культури й виховання) - 2025
Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
причорноморська_25-25-28.pdf613,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.