Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21572
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄфіменко, А.-
dc.contributor.authorЯсько, В.-
dc.contributor.authorКірович, Н.-
dc.date.accessioned2025-05-23T08:19:33Z-
dc.date.available2025-05-23T08:19:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЄфіменко А., Ясько В., Кірович Н. Чинники, що визначають інкубаційні якості яєць м’ясних курей. Студентський науковий вісник [МНАУ]. 2024. Вип. № 1 (18). Аграрні науки та продовольство. С. 36-43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21572-
dc.description.abstractВ області птахівництва технологія містить безліч різних факторів, які впливають на інкубаційну якість яєць. Генетичні та екологічні фактори мають однакове значення. У тому випадку, коли зберігаються умови для утримання батьківського стада курей, яйця, які ми отримаємо в результаті, мають бути високої якості, і відсоток яєць на виході – близько 90-96%. Негативно впливають на результати інкубації яєць та подальший ріст курчат: порушення в годівлі батьківського стада, тривале зберігання яєць, порушення в технології інкубації, генетичні причини, також змішані фактори впливають на результати інкубації, такі як низька заплідненість яєць, вік стада, бактеріальне зараження, цвіль, хвороби, дефекти шкаралупи, неправильне укладання яєць у лотки, бій і насічка і зовнішні чинникиuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectінкубаційні яйцяuk_UA
dc.subjectембріональний розвитокuk_UA
dc.subjectтемператураuk_UA
dc.subjectвологістьuk_UA
dc.titleЧинники, що визначають інкубаційні якості яєць м’ясних курейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Аграрні науки та продовольство. 2024. Вип. 1 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
випуск 1 (18)_2024.-37-44.pdf481,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.