Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21572
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єфіменко, А. | - |
dc.contributor.author | Ясько, В. | - |
dc.contributor.author | Кірович, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-23T08:19:33Z | - |
dc.date.available | 2025-05-23T08:19:33Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Єфіменко А., Ясько В., Кірович Н. Чинники, що визначають інкубаційні якості яєць м’ясних курей. Студентський науковий вісник [МНАУ]. 2024. Вип. № 1 (18). Аграрні науки та продовольство. С. 36-43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21572 | - |
dc.description.abstract | В області птахівництва технологія містить безліч різних факторів, які впливають на інкубаційну якість яєць. Генетичні та екологічні фактори мають однакове значення. У тому випадку, коли зберігаються умови для утримання батьківського стада курей, яйця, які ми отримаємо в результаті, мають бути високої якості, і відсоток яєць на виході – близько 90-96%. Негативно впливають на результати інкубації яєць та подальший ріст курчат: порушення в годівлі батьківського стада, тривале зберігання яєць, порушення в технології інкубації, генетичні причини, також змішані фактори впливають на результати інкубації, такі як низька заплідненість яєць, вік стада, бактеріальне зараження, цвіль, хвороби, дефекти шкаралупи, неправильне укладання яєць у лотки, бій і насічка і зовнішні чинники | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | інкубаційні яйця | uk_UA |
dc.subject | ембріональний розвиток | uk_UA |
dc.subject | температура | uk_UA |
dc.subject | вологість | uk_UA |
dc.title | Чинники, що визначають інкубаційні якості яєць м’ясних курей | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Аграрні науки та продовольство. 2024. Вип. 1 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
випуск 1 (18)_2024.-37-44.pdf | 481,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.