Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21572
Назва: | Чинники, що визначають інкубаційні якості яєць м’ясних курей |
Автори: | Єфіменко, А. Ясько, В. Кірович, Н. |
Ключові слова: | інкубаційні яйця ембріональний розвиток температура вологість |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Єфіменко А., Ясько В., Кірович Н. Чинники, що визначають інкубаційні якості яєць м’ясних курей. Студентський науковий вісник [МНАУ]. 2024. Вип. № 1 (18). Аграрні науки та продовольство. С. 36-43. |
Короткий огляд (реферат): | В області птахівництва технологія містить безліч різних факторів, які впливають на інкубаційну якість яєць. Генетичні та екологічні фактори мають однакове значення. У тому випадку, коли зберігаються умови для утримання батьківського стада курей, яйця, які ми отримаємо в результаті, мають бути високої якості, і відсоток яєць на виході – близько 90-96%. Негативно впливають на результати інкубації яєць та подальший ріст курчат: порушення в годівлі батьківського стада, тривале зберігання яєць, порушення в технології інкубації, генетичні причини, також змішані фактори впливають на результати інкубації, такі як низька заплідненість яєць, вік стада, бактеріальне зараження, цвіль, хвороби, дефекти шкаралупи, неправильне укладання яєць у лотки, бій і насічка і зовнішні чинники |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21572 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Аграрні науки та продовольство. 2024. Вип. 1 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
випуск 1 (18)_2024.-37-44.pdf | 481,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.