Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21572
Title: Чинники, що визначають інкубаційні якості яєць м’ясних курей
Authors: Єфіменко, А.
Ясько, В.
Кірович, Н.
Keywords: інкубаційні яйця
ембріональний розвиток
температура
вологість
Issue Date: 2024
Citation: Єфіменко А., Ясько В., Кірович Н. Чинники, що визначають інкубаційні якості яєць м’ясних курей. Студентський науковий вісник [МНАУ]. 2024. Вип. № 1 (18). Аграрні науки та продовольство. С. 36-43.
Abstract: В області птахівництва технологія містить безліч різних факторів, які впливають на інкубаційну якість яєць. Генетичні та екологічні фактори мають однакове значення. У тому випадку, коли зберігаються умови для утримання батьківського стада курей, яйця, які ми отримаємо в результаті, мають бути високої якості, і відсоток яєць на виході – близько 90-96%. Негативно впливають на результати інкубації яєць та подальший ріст курчат: порушення в годівлі батьківського стада, тривале зберігання яєць, порушення в технології інкубації, генетичні причини, також змішані фактори впливають на результати інкубації, такі як низька заплідненість яєць, вік стада, бактеріальне зараження, цвіль, хвороби, дефекти шкаралупи, неправильне укладання яєць у лотки, бій і насічка і зовнішні чинники
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21572
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Аграрні науки та продовольство. 2024. Вип. 1 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
випуск 1 (18)_2024.-37-44.pdf481,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.