Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21580
Назва: Особливості вирощування птиці, як прибутковий власний бізнес
Автори: Кучейко, А.
Ясько, В.
Ключові слова: власний бізнес
прибуток
вирощування птиці
перепели
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Кучейко А., Ясько В. Особливості вирощування птиці, як прибутковий власний бізнес. Студентський науковий вісник [МНАУ]. 2024. Вип. № 1 (18). Аграрні науки та продовольство. С. 70-74.
Короткий огляд (реферат): Птахівництво – одна з традиційних та найпоширеніших тваринницьких галузей, якими займаються власники присадибних господарств. Молодняк, що продається населенню, відповідає найвищим вимогам до птахів товарних стад спеціалізованих господарств. У практику присадибного птахівництва за допомогою фахівців птахівницьких підприємств та місцевих сільськогосподарських органів запроваджуються елементи інтенсивної технології. Якщо раніше гусей на м'ясо власники присадибних господарств вирощували протягом п'яти-шести місяців, то тепер багато хто їх відгодовує за 60–70 днів живою масою 3,5–4 кг, тобто одержує результати такі ж, як і у спеціалізованих господарствах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21580
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Аграрні науки та продовольство. 2024. Вип. 1 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
випуск 1 (18)_2024.-71-75.pdf580,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.