Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21609
Назва: | Харчові технології майбутнього: вплив штучного інтелекту на аграрну галузь України |
Інші назви: | Food technologies of the future: the impact of artificial intelligence on the agricultural sector of Ukraine |
Автори: | Петровських, Артем Дмитрович Petrovsky, Artem Курепін, Вячеслав Миколайович Kurepin, Vyacheslav |
Ключові слова: | технології виклики ІТ-технології бізнес-аналітика ефективні рішення technologies challenges IT technologies business analytics effective solutions |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Петровських А. Д., Курепін В. М. Харчові технології майбутнього: вплив штучного інтелекту на аграрну галузь України. Інформаційні технології в сучасному світі : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 29 квітня 2025 р. / Державний біотехнологічний університет. Харків, 2025. С. 209-211. |
Короткий огляд (реферат): | Світ стрімко змінюється, з'являються нові технології. Ще декілька років тому щось здавалося неймовірним, сьогодні це буденність. Інновації не оминають вітчизняну аграрну галузь, зокрема харчову промисловість. Про те, деякі інноваційні тренди вже впливають і в перспективі суттєво впливатимуть на цю галузь. The world is changing rapidly, new technologies are emerging. A few years ago, something seemed incredible, today it is commonplace. Innovations do not bypass the domestic agricultural industry, in particular the food industry. Some innovative trends are already influencing and will significantly influence this industry in the future. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21609 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
conf-29-04-25-zbirnyk-210-211.pdf | 140,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.