Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21609
Title: Харчові технології майбутнього: вплив штучного інтелекту на аграрну галузь України
Other Titles: Food technologies of the future: the impact of artificial intelligence on the agricultural sector of Ukraine
Authors: Петровських, Артем Дмитрович
Petrovsky, Artem
Курепін, Вячеслав Миколайович
Kurepin, Vyacheslav
Keywords: технології
виклики
ІТ-технології
бізнес-аналітика
ефективні рішення
technologies
challenges
IT technologies
business analytics
effective solutions
Issue Date: 2025
Citation: Петровських А. Д., Курепін В. М. Харчові технології майбутнього: вплив штучного інтелекту на аграрну галузь України. Інформаційні технології в сучасному світі : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 29 квітня 2025 р. / Державний біотехнологічний університет. Харків, 2025. С. 209-211.
Abstract: Світ стрімко змінюється, з'являються нові технології. Ще декілька років тому щось здавалося неймовірним, сьогодні це буденність. Інновації не оминають вітчизняну аграрну галузь, зокрема харчову промисловість. Про те, деякі інноваційні тренди вже впливають і в перспективі суттєво впливатимуть на цю галузь.
The world is changing rapidly, new technologies are emerging. A few years ago, something seemed incredible, today it is commonplace. Innovations do not bypass the domestic agricultural industry, in particular the food industry. Some innovative trends are already influencing and will significantly influence this industry in the future.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21609
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conf-29-04-25-zbirnyk-210-211.pdf140,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.