Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21664
Назва: | Rola małych przetwórni mięsa w zapewnieniu bezpieczeństwa żywności |
Автори: | Grodzki, A. |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Grodzki A. Rola małych przetwórni mięsa w zapewnieniu bezpieczeństwa żywności. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв: МНАУ, 2025. С. 50-54. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-14 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21664 - https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-14 |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
forum-2025-50-54.pdf | 543,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.