Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21776
Назва: Дослідження впливу професійної підготовки майбутніх інженерів на кадрове забезпечення переробних підприємств в умовах цифрової трансформації
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Ключові слова: майбутні інженери
переробні підприємства
підготовка кадрів
професійна підготовка
цифрова трансформація
future engineers
processing enterprises
personnel training
professional training
digital transformation
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Горбенко О. А. Дослідження впливу професійної підготовки майбутніх інженерів на кадрове забезпечення переробних підприємств в умовах цифрової трансформації. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 329-331. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-110
Короткий огляд (реферат): Представлене дослідження впливу професійної підготовки майбутніх інженерів на кадрове забезпечення переробних підприємств в умовах цифрової трансформації. Окреслені проблеми кадрового забезпечення переробних підприємств, а саме: дефіцит кваліфікованих кадрів, низький рівень цифрової грамотності, відмінності змісту освітніх програм від вимог роботодавців та проблеми адаптації професійної підготовки. Здійснений аналіз кадрових проблем на підприємствах харчової промисловості в умовах цифрової трансформації. Представлені результати рівня впливу цифрових навичок майбутніх інженерів на попит на ринку праці.
-
The study presents the impact of professional training of future engineers on the staffing of processing enterprises in the context of digital transformation. The problems of staffing of processing enterprises are outlined, namely: shortage of qualified personnel, low level of digital literacy, differences in the content of educational programs from the requirements of employers and problems of adapting professional training. An analysis of personnel problems at food industry enterprises in the context of digital transformation is carried out. The results of the level of influence of digital skills of future engineers on demand in the labor market are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21776
https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-110
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
forum-2025-329-331.pdf513,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.