Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21776
Title: | Дослідження впливу професійної підготовки майбутніх інженерів на кадрове забезпечення переробних підприємств в умовах цифрової трансформації |
Authors: | Горбенко, Олена Андріївна Gorbenko, Elena |
Keywords: | майбутні інженери переробні підприємства підготовка кадрів професійна підготовка цифрова трансформація future engineers processing enterprises personnel training professional training digital transformation |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Горбенко О. А. Дослідження впливу професійної підготовки майбутніх інженерів на кадрове забезпечення переробних підприємств в умовах цифрової трансформації. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 329-331. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-110 |
Abstract: | Представлене дослідження впливу професійної підготовки
майбутніх інженерів на кадрове забезпечення переробних підприємств в умовах
цифрової трансформації. Окреслені проблеми кадрового забезпечення
переробних підприємств, а саме: дефіцит кваліфікованих кадрів, низький рівень
цифрової грамотності, відмінності змісту освітніх програм від вимог
роботодавців та проблеми адаптації професійної підготовки. Здійснений аналіз
кадрових проблем на підприємствах харчової промисловості в умовах цифрової
трансформації. Представлені результати рівня впливу цифрових навичок
майбутніх інженерів на попит на ринку праці. - The study presents the impact of professional training of future engineers on the staffing of processing enterprises in the context of digital transformation. The problems of staffing of processing enterprises are outlined, namely: shortage of qualified personnel, low level of digital literacy, differences in the content of educational programs from the requirements of employers and problems of adapting professional training. An analysis of personnel problems at food industry enterprises in the context of digital transformation is carried out. The results of the level of influence of digital skills of future engineers on demand in the labor market are presented. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21776 https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-110 |
Appears in Collections: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
forum-2025-329-331.pdf | 513,2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.