Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22181Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
| dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
| dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
| dc.contributor.author | Шкулєпова, Я. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-12T11:06:34Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-12T11:06:34Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Петрова О. І., Шевчук Н. П., Шкулєпова Я. М. Удосконалення технології виробництва розсільних сирів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв. Current trends in scientific research development : The 5th International scientific and practical conference, December 12-14, 2024. BoScience Publisher, Boston, USA. 2024. С. 333-339. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22181 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Удосконалення технології виробництва розсільних сирів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 333-339.pdf | 462,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.