Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22184Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
| dc.contributor.author | Гармаш, Н. О. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-12T11:40:43Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-12T11:40:43Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Петрова О. І., Гармаш Н. О. Удосконалення технології чизкейка «Нью-Йорк». European congress of scientific achievements : The 12th International scientific and practical conference, December 2-4, 2024. Barca Academy Publishing, Barcelona, Spain. 2024. С. 238-242. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22184 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Удосконалення технології чизкейка «Нью-Йорк» | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| EUROPEAN-CONGRESS-OF-SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-2-4.12.24-238-242.pdf | 333,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.