Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22198Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
| dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
| dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
| dc.contributor.author | Бензар, Надія Михайлівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-16T06:47:08Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-16T06:47:08Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Шевчук Н. П., Петрова О. І., Бензар Н. М. Розробка рецептури виробництва молочних десертів. Scientific research:modern challenges and future prospects : The 5th International scientific and practical conference, December 16-18, 2024. MDPC Publishing, Munich, Germany. 2024. С. 236-239. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22198 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Розробка рецептури виробництва молочних десертів | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 236-239.pdf | 319,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.