Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22416
Title: Основи гостинності
Authors: Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Issue Date: 2025
Citation: Основи гостинності : метод. реком. для написання контрольної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП Готельно-ресторанна справа спец. J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2025. 23 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22416
Appears in Collections:J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osnovi gostinnosti J2 kontr bakalavr.pdf280,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.